OVER ONS

Wij staan zeven dagen op zeven voor u klaar.

Omdat we heel goed beseffen hoe ingrijpend het verlies van een dierbare kan zijn, begeleiden we u van A tot Z. We regelen niet alleen de praktische kant van de uitvaart, maar we hebben tegelijk oog voor het menselijke aspect. We maken veel tijd om te luisteren, zodat we rekening kunnen houden met de wensen en het budget van de nabestaanden.  Elke uitvaart is immers een persoonlijke aangelegenheid, en een mooi afscheid is noodzakelijk om een ingrijpend verlies te kunnen verwerken.

Naast de praktische organisatie van een uitvaart, zorgen we ook telkens voor een persoonlijke begeleiding van de familie.  Klanten krijgen uitgebreid advies en oprechte steun. Wij geloven in een combinatie van professionele dienstverlening en warm medeleven.

Het uitvaartcentrum werd zo ingericht dat de nabestaanden zich op hun gemak voelen, familie kan er in alle sereniteit rouwen en afscheid nemen.

Naast een persoonlijke dienstverlening bieden wij ook een luisterend oor en een warme opvang voor de familie.  We staan u bij van het begin tot het einde.

 

Ook voor en na de uitvaart staan wij altijd klaar met nuttig advies.  U kan bij ons terecht om vooraf al financiële en praktische zaken te regelen via een uitvaartverzekering of wilskrachtbeschikking.

Na de uitvaart staan wij klaar met nazorg.  Onze nazorgconsulenten begeleiden u na de begrafenis of crematie met de administratie.  Zo krijgt u al die praktische zaken niet over u heen tijdens een periode van rouw.

 

UITVAART VERZORGEN

Een uitvaart is een belangrijk onderdeel van het rouwproces. Het voorbereiden en uitvoeren moet dan ook met de nodige zorg gebeuren.


Wat te doen bij overlijden?

Een praktische checklist van de belangrijkste zaken die direct na een overlijden geregeld moeten worden.


“We geven uitgebreid advies en luisteren geduldig naar de wensen van de klant.” Dat staat centraal bij ons, al 33 jaar lang.
— Johan Borgonjon - De Crypte